Fira solidària

La Fira del Gall té una vessant també solidària i ha organitzat diverses iniciatives que se celebren en el marc de la fira.

QUINTO SOLIDARI

Plaça del vi
Dissabte 15, de 18 a 21 h

Preu solidari: 2 €/partida

Ja fa temps que La Marató de TV3 i la Fira del Gall se celebren el mateix cap de setmana. Un any més, ens hi sumem per posar-hi el nostre gra de sorra. Hem organitzat un quinto solidari on tots els diners recollits aniran destinats a La Marató de TV3.

En cada partida els participants tindran un cartró, i qui tingui tots els números que es cantin guanyarà un premi. Els comerços locals i els col·laboradors de la Fira del Gall aportaran premis ben diversos pels afortunats!

Col·laboren: Centre Vila, Farmàcia Miralles i Farmàcia Jonch, Forn de pa Cal Rius, Turisme de Vilafranca, VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Enoturisme Penedès, El Cigró d'Or, El Gat Blau, Ca La Katy, La Cucanya, La Torre del Gall, Cudié, Associació de Comerciants de la Girada, Mas Bertran, Cavas Bolet, Can Marlés, Sumarroca, Parató, Mas Uberni - Ros Marina, Albet i Noya, Jean Leon, Colet.

MAS ALBORNÀ

El material promocional emprat a la Fira del Gall (lones, banderoles...) serà lliurat a la Fundació Mas Albornà per a la confecció de bosses i altres articles, reciclant-los i donant-los una segona utilitat i contribuint així a la creació de noves oportunitats laborals a persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió.

LA FIRA DEL GALL AMB LES ENTITATS SOCIALS SOLIDÀRIES DE VILAFRANCA

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès compra aviram per als centres benèfics de la ciutat a cada una de les parades durant la inauguració de la fira.

Organizadores:

Con el apoyo de:

Patrocina:

Con la colaboración de:

Mitjans oficials:

Mitjans amics:

Agraïments:

- Escoles de Vilafranca i serveis d’educació de l’Ajuntament de Vilafranca

- Fundació Mas Albornà

- Sr. Jaume Trius