Jugendstilroute

Begeben Sie sich in das Stadtzentrum von Vilafranca begleitet vom Jugendstil. 

Diese Route durch Vilafranca erlaubt es, die Auswirkungen dieser kulturellen Bewegung des späten neunzehnten Jahrhunderts kennenzulernen, wenn neue Symbole des Fortschritts und der Modernität, die dieser innovative Trend namens Jugendstil gebracht hat.

Der wirtschaftliche Aufschwung des Alt Penedès, nach der Reblauskatastrophe, verursachte die Ankunft gesellschaftlicher und künstlerischer Bewegungen, die sich in Europa durchzusetzen begannen.

Landbesitzer und Kaufleute wurden zu den Empfängern von Bauten im Jugendstiltrend, je nach ihrer wirtschaftlichen Stellung.

Die Jugenstil Route von Vilafranca ist Teil von 9 Jugendstil Routen in der Nähe von Barcelona , die von der Diputation von Barcelona gefördert werden. 

 

Perfils: 
Mit der Familie
Zu zweit
Gruppen
Senioren
Schulen
Unternehmen

Casa de la Vila

Un edifici més enllà del modernisme.

Santiago Güell i Grau.

Edifici públic d'origen medieval, que consta de dos pisos i golfes. La façana va ser remodelada l'any 1912 i ordenada asimètricament amb elements florals modernistes. Els balcons presenten i fanals balustrades de peu de llums rodons. 

L'origen de l'edifici de l'actual Casa de la Vila és un palau gòtic civil del segle XIV, probablement propietat de Bernat Pellicer (esmentat en les cròniques de la conselleria de Jaume II). 

Cripta de la Basílica de Santa Maria

Un peça extraordinària de l’escultura modernista.

Conjunt escultòric del davallament de la Creu.
Josep Llimona.

Entdecken Sie den Wein und seine Kultur anhand seiner Geschichte.

Plaça Jaume I,1
08720
Telèfon: 
938 900 582

Casa Miró

Un exemple de modernisme integral

Santiago Güell i Grau

Els interiors de la casa es visiten amb la ruta guiada del Modernisme

Casa del 1905 que consta de planta baixa, pis, golfes, terrat i un jardí posterior. La façana té una composició asimètrica amb obertures d'arc rebaixat. Al pis s'hi pot veure un finestral i un balcó partit per una columna amb capitell floral. Les golfes es divideixen en dues zones: una, amb una finestra vertical i l'altra, amb tres petites finestres ovalades sobre les quals se situa el terrat. La Casa Miró és una de les millors obres del modernisme vilafranquí.